Internetin treffisivuilta etsiskellään elämänkumppania ilman kumppania olevien toimesta aiempaa sinnikkäämmin, varsinkin kun kuppiloista seuralaisen löytäminen tuntuu olevan entistä heikompaa. Vakavampaa seuraa metsästävien lisäksi treffipalveluissa tuntuu olevan monia aviottomia, jotka etsivät vain ja ainoastaan pikaista tyydytystä ja lisäksi panoseuraa. Kyseisen kaltainen kehitys ei varmasti ole mennyt ohi treffisivuilta, jotka näyttävät tuoneen ihmisten saatavaksi toinen toistaan parempia deittisovelluksia panoseuraa etsiskeleville ihmisille. Seksiä haluavan aviottoman on oikeastaan järjetöntä jättää ilman rekisteröitymistä johonkin edellä mainitun tyyppisistä treffisivuista.

Suurin koetinkivi näyttäisi olevan oikean deittisivuston paikantaminen. Netissä on aika paljon seksiseuraa haikaileville suunniteltuja palveluita mutta lisää julkaistaan edelleen. Mikäli haluat varmistaa päämäärän saavuttamisen on yleensä fiksuinta seksiseuraa netistä kirjautua moneen treffipalveluun sekä haeskella seuraa panemiseen kaikista näistä samaan aikaan. Ikävämpi tosiasia lienee se, että kundit etsiskelevät seksiä ko. nettisovelluksista valtavasti naiskäyttäjiä enemmän, tästä johtuen miesasiakkaita näyttää olevan useimmiten liiallinen määrä verrattuna naisihmisiin. Voi vaikuttaa himpun verran epäoikeudenmukaiselta, mutta useimmissa seuranhakupalveluissa käyttely naisjäsenille tuntuu olevan ilman kustannuksia ja vain mieskäyttäjät joutuvat makselemaan seuran hausta. Toiminta näyttää olevan kasvamassa ja useat sovellukset ovat onnistuneet houkuttelemaan tällä tyylillä useampia naisjäseniä. Hinnoittelumallia noudattavilla deittisivustoilla sukupuolten välinen suhdelukema näyttäisi olevan miellyttävämpi, niinpä epäoikeudenmukaiselta näyttävä hintamalli todella toimii miespuolisten puolella. Sukupuolen määräämä hinta pystyy takaamaan miespuolisille järkevän sukupuolisuhteen niinpä siitä voi hyvin omasta mielestäni pulittaa vähäsen ekstraa.

En pysty riittävästi tähdentää edustavan naamakuvan tärkeyttä seksikumppanin metsästyksessä online. Käyttämällä aikaa edustavaan naamakuvaan voit saada paljon helpommin yhteyden panokumppania hakeviin naisihmisiin. Kohteliaat käytöstavat olisi myös paras muistaa. Naispuoliset tykkäävät hyvin käyttäytyvistä miehistä myöskin internetissä. Omakohtainen esittelyteksti kannattaa myöskin läpikäydä virheiden varalta, siksi kun virheitä pullisteleva teksti saattaa luoda profiilin henkilöstä tyhmän kuvan.

On hyvä pitää mielessä, että ihan kaikki ei mahdollisesti olekaan siten, miltä tuntuu eritoten internetissä. Fiksuinta näinollen varmistaa henkilökohtainen turvallisuus. Kerro henkilökohtaista tietoa henkilöllisyydestäsi ainoastaan ensimmäisen tapaamiskerran yhteydessä. Järkevin tyyli olisi ensitreffien järkkääminen yleisessä käytössä olevalle paikalle. Ethän koskaan hoida ensitapaamista tuntemattoman henkilön asuntoon, sillä se näyttäisi olevan joka kerta erittäin järjetön idea janosit pillua sitten miten hirveästi hyvänsä. Yleensä toimiva toimenpide tuntuisi olevan ensitreffien sopiminen baariin taikka ravintolaan ja siinä tapauksessa että luonteenpiirteet kohtaavat on vaivatonta siirtyä jomman kumman asuntoon. Ehkäisyn on paras olla mukana kuviossa. Internetissä kohtaamallasi neidillä on melko varmasti ollut lukemattomia seksikumppaneita ennen tapaamistanne. Sp-tautien estämiseen on olemassa varma ja halpa menetelmä: Kondomi.

Tässä loppuun lisäksi yksi ohje petikumppania netistä metsästäville uroksille: Varatut misut antavat toosaa havaintojeni perusteella melkoisen usein.