Verkon seuranhakusivuilta haetaan kumppania sinkkujen toimesta aina vain useammin, varsinkin kun juottoloista seuran hankkiminen on paljon vaikeampaa. Vakavaa seuraa hakevien jälkeen treffipalveluissa lienee useita sinkkuja, jotka metsästävät ainoastaan hauskanpitoa ja seksiseuraa. Tästä syystä nettiin on ilmestynyt useita seksiä metsästäville kohdennettuja www-sivuja, koska treffisivut ovat selvästi äkänneet markkinaraon. Kun olet ilman kumppania sekä kaipaat seksiä niin on järkevää todellakin kirjautua useampaan tällaisista sivuista.

Treffisivun saaminen omakohtaisiin tarpeisiin tuntuu olevan selvästi haasteellisinta. Juuri nyt käyttäjien ulottuvilla näyttää olevan iso lukumäärä palveluita, jotka tuntuu olevan suunnattu seksuaalista kanssakäymistä metsästäville. Lukitaksesi päämäärän saavuttamisen kannattaa kirjautua useampaan deittisovellukseen ja etsiä seksiseuraa kaikista näistä rinnakkain. Useimmin sukupuolten jakauma tämäntapaisissa palveluissa tuntuu olevan hieman ankea, kun miespuolisia näyttäisi olevan monella kertaa selvästi reilummin kun misuja. Yksi kikka edellä mainittuun probleemaan on ohjata ainoastaan äijät tilittämään palvelun käytöstä sekä myydä naisihmisille edellä mainittua treffisivua palvelun maksuttomuudella. Tällainen menetelmä takaa naisihmisten mukavan reilun lukumäärän vertailtaessa miespuolisiin jäseniin. Hinnoittelua seuraavilla deittisivustoilla sukupuolten välinen suhdeluku näyttäisi olevan tasapainoisempi, niinpä epäoikeudenmukaiselta vaikuttava hinnoittelumalli todella toimii miespuolisten hyväksi. Miesten kannattaa näinollen pulittaa rahaa sille, että palstan sukupuolten välinen tasapaino on näille käytännöllinen.

Osalle kävijöistä mainittu menettely voi tuntua oletetulta, mutta pillun saamisessa online tärkeää näyttää olevan edustuksellinen profiilikuva. Hyvä ja edustuksellinen kuva profiilissa vie seksiä haikailevien naispuolisten jakamattoman huomion ja ei tosiaankaan jää huomaamatta. Fiksut käytöstavat lienee lisäksi syytä säilyttää. Herrasmiehet tuppaavat saamaan hyvin usein naisia. Tarkista profiilikuvaus juuri ennen julkaisua deittisivulla, sillä et varmastikaan yritä antaa itsestäsi sivistymätöntä ensivaikutelmaa tekstivirheitä pullistelevalla profiilillasi.

On hyvä olla perillä siitä, että jokainen asia ei mahdollisesti ole sitä, miltä näyttää eritoten internetissä. Turvallisuudesta on hyvä siten kantaa huolta. Kerro henk. koht. dataa itsestä vain 1. deitin yhteydessä. Hyvä käytäntö olisi ensitreffien järkkääminen yleisessä käytössä olevalle alueelle. Älä koskaan mene sopimaan ensitreffejä toisen asuntoon, sillä ko. toiminta näyttäisi olevan yleensä seksiseuraa netistä todella huono ajatus kaipasit seksiä sitten kuinka valtavasti hyvänsä. Parhaita kohteita ensimmäisiä treffejä silmällä pitäen saattaisivat olla esimerkiksi kuppilat ja kahvilat. Pyri huolehtimaan myöskin ehkäisyn käytöstä. Sivustoilla kohtaamallasi neidillä on hyvin suurella todennäköisyydellä sattunut olemaan useita petikumppaneita ennen kohtaamistanne. On todella kannustettavaa käyttää kortsua seksitautien estämiseen.

Tässä loppuun vielä päälle hyväksi havaittu ohje seksiä netistä hakeville uroksille: Parisuhteessa elävät naiset antaa seksiä omien havaintojen perusteella erittäin helposti.