Entistä useampi yksin elävistä hakee nykyaikana kumppania netin deittipalveluista, sillä se on selvästi kätevämpää kuin seuralaisen metsästys vaikkapa baarista. Huolimatta siitä, että suurempi osa ilman kumppania olevista etsii kestävää seurustelua, lienee netti ilmeisen toimiva mesta myös seksiseuraa hakeville. Juuri tämän takia kuluttajien saataville on ilmestynyt paljon panoseuraa metsästäville tarkoitettuja nettisivuja, kun deittisivut ovat varmasti haistaneet markkinaraon. Seksiseuraa metsästävän aviottoman olisi suoranaisesti järjetöntä jättää rekisteröitymättä erääseen mainitun tapaisista treffisivustoista.

Deittisivun saanti omiin vaatimuksiin on todennäköisesti vaikeinta. Lisää sovelluksia, mitkä ovat erityisesti seksin hakemisesta innostuneille suunnattuja, tunkee koko ajan markkinoille. Etsi panoseuraa niin useasta deittisovelluksesta kun vain kykenet, jotta takaat saamisesi. Usein sukupuolten suhdeluku kyseisen kaltaisissa sivustoissa on aika heikko, sillä miehiä näyttäisi olevan useasti reippaasti enemmän kuin naisihmisiä. Eräänlainen kikka kyseiseen probleemaan onkin pistää ainoastaan miesjäsenet tilittämään sivun käyttelystä seksiseuraa netistä ja mainostaa naisille kyseisenlaista treffipalvelua sivuston vapaalla käytöllä. Näin toimimalla halutaan ryhtyä hankkimaan jäseniksi yhä selvemmin naisia. Tietyillä verkkosivuilla ko. hinnoittelu näyttäisi tekevän selvästi tuloksia niinpä tällaisilla deittipalveluilla naisseuran saaminen on usein lasten leikkiä. Sukupuolesta riippuva hinnoittelu voi taata miehille sopivan sukupuolisuhteen ja tästä voikin allekirjoittaneen mielestä maksaa pikkuriikkisen lisää.

Eräille käyttäjistä mainitunlainen toiminta saattaa tuntua oletetulta, mutta panon saamisessa verkosta ensiarvoisen tärkeää on mairitteleva profiilikuva. Hyvä ja edustuksellinen profiilikuva herättelee irtosuhdetta etsivien naisten hormonit hyrräämään ja ei tosiaankaan jää huomaamatta. Herrasmiesmäiset käytöstavat on lisäksi parasta muistaa. Myös netissä neidit haluavat fiksua käyttäytymistä. Aivan täynnä kirjoitusvirheitä oleva esittely ei tehoa naisiin, joten on parasta tarkistaa teksti ennen profiilin julkaisua seuranhakusivulla.

Treffipalstoilla kirjoittavat tyypit ei joka kerta ole sitä, mitä pyrkivät sinulle uskottelemaan. Turvallisuus asioista on järkevää siten pitää huolta. Anna yksityis infoa henkilöllisyydestäsi ainoastaan 1. treffin aikana. Fiksu toimintatapa olisi ensitapaamisen järjestäminen yleisessä käytössä olevalle paikalle. Aivan sama, vaikka haluaisit seksiä kuinka kovasti hyvänsä, on ensitreffien sopiminen suoraa päätä toisen asunnolle huono idea. Ravintolat ja myöskin kuppilat ovat järkeviä paikkoja ensimmäisen tapaamisen sopimiseen. Kondomin käytön on suositeltavaa olla mukana kuviossa. Palstoilla bongaamallasi neidillä on todennäköisesti ollut lukemattomia panokumppaneita ennen sinua. Kumin käyttäminen olisi puoli-ilmainen keino pitää sukupuolitaudit etäällä.

Tässä loppuun lisäksi hyvä vinkki panoseuraa verkosta hakeville äijille: Parisuhteessa elävät misut antaa pillua empiiristen kokemusten perusteella melko herkästi.