Enemmistö sinkuista hakee juuri nyt seurustelukumppania netin deittipalveluista, sillä se näyttäisi olevan selvästi näppärämpää kuin seuran metsästäminen vaikka baarista. Siitä huolimatta, että iso erä sinkuista hakee pitkäaikaista seurustelua, on internet ilmeisen hyvä alusta myös pelkkää seksiseuraa etsiville. Deittisivustot ovatkin huomioineet kehityksen sekä tuoneet markkinoille monia pelkästään seksin saamiseen suunniteltuja sivustoja. Siinä tapauksessa, että vaikutat olevan ilman kumppania ja haluat seksiseuraa niin on järkevää erityisesti mennä useampaan tällaisista palveluista.

Kaikkinensa hommassa hankalin tekijä tuntuisi olevan keksiä treffisivu, mikä täyttää kriteerit. Yhä enemmän sivustoja, mitkä on erityisesti seksiseurasta innostuneille suunnattuja, tulee jatkuvalla syötöllä nettiin. Etsi seksikumppania niin monesta treffipalvelusta kun suinkin mahdollista, jotta varmistat saannin. Mieskävijöille voi mainita sellaisen asian, että parasta on valmistautua rankkaan taistoon, koska useilla sivustoilla sukupuolijakauma ei ole kovin mairitteleva. Eräänlainen kikka kyseiseen probleemaan olisi pistää yksinomaan jätkät korvaamaan sivun hyödyntämisestä sekä mainostaa naisihmisille kyseistä deittisivustoa sivuston ilmaisuudella. Kyseinen toiminta näyttää olevan yleistymässä ja lukuista sovellukset ovat onnistuneet houkuttelemaan tällä tyylillä lisää naiskäyttäjiä. Hintamallia seuraavilla treffisivuilla sukupuolten välinen suhdeluku näyttäisi olevan otollisempi, näinollen vääryydeltä vaikuttava hintamalli oikeasti työskentelee miespuolisten puolella. Mies ja naiskäyttäjien suhdeluku tasataan pelkästään sukupuolen mukaan määräytyvällä hinnalla.

Merkille pantava seikka seksin hankkimisessa internetistä tuntuu olevan se, että naamakuva on edustava. Munaa haluavat seksiseuraa netistä naiset antavat monesti paljon enemmän aikaansa niille miehille, jotka näyttävät olevan silminnähden käyttäneet aikaa esittelykuvan takia. Herrasmiesmäisten käytösnormien seuraaminen on järkevää. Mimmit kiinnostuvat kohteliaista miehistä myös netissä. Käy läpi profiilin kuvaus ennen julkaisua deittipalvelussa, sillä et varmastikaan haluaisi antaa sinusta moukkamaista ensivaikutelmaa virheitä vilistävällä profiililla.

Varsinkin verkossa lienee hyödyllistä pitää mielessä se, että käyttäjätilin takana voikin tosiasiassa olla jokin toinen kaveri kun kuvauksessa. Fiksua täten varmistaa henk.koht. turvallisuutesi. Älä kerro verkossa sinusta turhan isoa yksityistä tietoa ennen ensi treffiä. Julkinen mesta näyttäisi olevan fiksuin paikka ensideitille. Aivan sama, vaikka haluaisit seksiä miten paljon hyvänsä, on ensitreffien hoito suoraa päätä vastapuolen kämppään järjetön ajatus. Usein toimiva ratkaisu onkin ensimmäiset treffien hoitaminen baariin tai vastaavasti kahvilaan ja jos luonteenpiirteet kohtaavat onkin helppo siirtyä uuden tuttavuuden asuntoon. Ehkäisyä ei pidä missään tapauksessa unohtaa. Palstoilla tapaamallasi neidillä on lähes varmasti ollut useampia seksikumppaneita ennen tutustumistanne. Kumin muistaminen on puoli-ilmainen tapa pitää sukupuolitaudit pois.

Pelkästään seksisuhdetta haluavien miesten kannattaisi kohdistaa huomionsa naimisissa olevien naisten suuntaan, sillä näiltä saa seksiä yllättävän helposti.