Entistä useampi vakavaa suhdetta etsivistä hakee juuri nyt parisuhdetta netin deittisivuilta, sillä se on paljon näppärämpää kuin seksiseuran etsiminen vaikka kuppiloista. Vakavaa seuraa hakevien päälle sivustoilla on useita naimattomia, ketkä haluavat löytää vain ja ainoastaan hauskanpitoa ja lisäksi seksiseuraa. Deittisivustot ovat selvästi nähneet kehityksen ja esitelleet kuluttajille lukemattomia pelkästään seksin hakemiseen suunniteltuja palveluja. Koska saatat olla avioton ja tarvitset seksiä niin pitää erityisesti kirjautua johonkin tällaisista sivustoista.

Selkein ongelma näyttäisi olevan toimivan deittisivuston havaitseminen. Juuri nyt verkossa on suuri määrä sivuja, jotka tuntuu olevan tarkoitettu seksuaalista seuraa hakeville. Mikäli haluat varmistaa saamisesi on yleensä fiksuinta kirjautua mahdollisimman moneen treffipalveluun sekä haeskella seksiä kaikista samaan aikaan. Mieskävijöille haluankin mainita sen, jotta on hyvä olla valmiina hurjaan kisaan, sillä useilla sivustoilla sukupuolijakauma ei näytä olevan kovin otollinen. Voi tuntua pikkasen epäreilulta, mutta monissa seuranhakusovelluksissa käyttäminen naispuolisille tuntuu olevan maksutonta niinpä vain äijät pistetään maksamaan seuralaisen haeskelusta. Toiminta on yleistymässä ja useimmat palvelut ovatkin onnistuneet houkuttelemaan kyseisellä metodilla lisää naispuolisia. Hintamallia käyttävillä deittisivustoilla miesten ja naisten välillä oleva suhdeluku tuntuisi olevan otollisempi, näinollen epäreilulta näyttävä hinnoittelustrategia todella toimii mieskäyttäjien eduksi. Sukupuolesta riippuva hinnoittelu voi taata mieskäyttäjille miellyttävän sukupuolten välisen suhdeluvun jotenka tästä voi mielestäni pulittaa pikkuisen lisää.

En pysty liiaksi tähdentää edustavan naamakuvan roolia seksikumppanin saamisessa online. Seksiä etsivät naisjäsenet antavat monesti huomattavasti paremmin huomiotaan sen tyyppisille miehille, ketkä tuntuvat olevan selvästi nähneet vaivaa naamakuvan vuoksi. Hyvät seksiseuraa netistä käytöstavat olisi myöskin järkevää pitää mukana. Kohteliaat miehet tapaavat saada useimmin naisia. Täynnä oikeinkirjoitusvirheitä oleva esittely ei tehoa naisjäseniin, jotenka olisi hyödyllistä käydä läpi esittelyteksti ennen profiilin julkaisua deittipalvelussa.

Deittisivustoilla kirjoittelevat jäsenet eivät välttämättä ole sitä, mitä pyrkivät esittämään sinulle. Muista noudattaa varovaisuutta henkilökohtaisen yksityisyytesi vuoksi. Ennen ekaa tapaamista ei kannata kertoa privaattia infoa liian paljon. Julkinen baari tuntuisi olevan fiksuin paikka ensitreffeille. On aina aivan yhtä paha idea järjestää ensitapaaminen heti vieraan ihmisen kotiin, vaikka tekisi mieli miten lujasti tahansa. Usein hyvä toimintatapa tuntuu olevan ensimmäisen tapaamisen sopiminen kuppilaan taikka ravintolaan ja siinä tapauksessa että kemiat kohtaavat on luontevaa siirtyä toisen asuntoon. Ehkäisyä ei pidä missään tilanteessa unohtaa. Yhden yön panot tuppaavat olemaan todella riskialttiita ja seuranhakupalstalta löytämälläsi seuralaisella on mitä todennäköisimmin ollut muutama panosuhde ennen tapaamistanne. Kortsun muistaminen on edullinen keino pitää taudit poissa.

Tähän lopuksi vielä hyvä neuvo panokaveria internetistä etsiskeleville uroksille: Naimisissa olevat naisihmiset antavat pillua empiiristen kokemusten mukaan melkoisen herkästi.