Suurin osa sinkuista yrittää löytää juuri nyt seuralaista internetin treffipalveluista, sillä kyseinen toiminta näyttää olevan selvästi helpompaa kuin panoseuran etsintä vaikka yökerhoista. Vakavampaa seuraa hakevien lisäksi deittipalveluissa näyttäisi olevan paljon sinkkuja, ketkä etsivät vain ja ainoastaan nautintoa kuten myös panoseuraa. Deittisivut ovatkin huomioineet kehityksen sekä toimittaneet internettiin useita vain panoseuran hakuun kehitettyjä sovelluksia. Kun vaikutat olevan ilman kumppania ja olet vailla seksiä sinun kannattaa erityisesti rekisteröityä useampaan edellä mainituista sovelluksista.

Koko selvästi eniten päänvaivaa tuottava juttu on paikantaa treffisivusto, mikä lunastaa kriteerit. Saatavilla näyttää olevan melko suuri määrä panoseuraa metsästäville kohdennettuja sovelluksia mutta uusia kehitetään jatkuvasti. Etsi panoseuraa niin useasta seuranhakupalvelusta kun vain pystyt, että teet varmaksi pillun saannin. Mieslukijoille haluankin kertoa sen, että täytyy olla valmiina hurjaan taistoon, sillä monilla treffisivustoilla sukupuolijakauma ei tunnu olevan kovinkaan otollinen. Tietyt deittipalvelut ovat ratkaisseet tämän siten, jotta palvelu on kuluton naishenkilöille, sen sijaan hintava äijillä. Käytäntö tuntuu olevan kasvussa sillä useat palvelut ovat päässeet saamaan tällä tyylillä enemmän naisihmisiä. Hintamallia käyttävillä treffisivustoilla sukupuolien välillä oleva suhdeluku on tasapainoisempi, niinpä vääryydeltä tuntuva hinnoittelumalli oikeasti toimii miesasiakkaiden eduksi. Sukupuolesta riippuva hinnoittelumalli on takaamassa äijille miellyttävän sukupuolten suhteen ja siitä kannattaa omasta mielestäni pulittaa pikkuriikkisen enemmä.

Merkille pantava asia seksin löytämisessä netistä on se, että sivulle lataamasi kuva on hyvä. Panostamalla edustavaan kasvokuvaan saat selkeästi helpommalla kontaktin irtosuhdetta hakeviin misuihin. Muista pitää mukana myös fiksut käytösnormit. Myös netissä naiset haluavat fiksua käytöstä. Käy läpi esittelyteksti vielä ennen julkistamista seuranhakusivulla, koska et taatusti haluaisi antaa itsestäsi ääliömäistä seksiseuraa netistä vaikutelmaa tekstivirheitä pullistelevalla käyttäjän kuvauksella.

On Parasta muistuttaa itseään, että kaikki ei välttämättä ole siten, jolta vaikuttaa etenkään internetissä. Noudatathan turvallisuusvinkkejä oman turvallisuutesi tähden. Ennen ekaa tapaamista ei pidä kertoa privaattia tietoa tarpeettoman paljon. Julkinen kahvila tuntuu olevan paras paikka ensimmäiselle tapaamiselle. Lienee aina aivan yhtä paha idea järkätä eka tapaaminen suoraa päätä tuntemattoman asuntoon, vaikka haluaisi seksiä kuinka kovaa hyvänsä. Parhaita treffipaikkoja ensideittiä ajatellen saattaisivat olla esim. kuppilat sekä ravintolat. Muista huolehtia myöskin ehkäisystä. Internetissä kohtaamallasi neidillä on hyvin suurella todennäköisyydellä ollut lukuisia petikumppaneita ennen sinua. On äärimmäisen järkevää käyttää kumia seksuaalitautien torjumiseksi.

Naimisissa olevat naiset on helppo joukko pelkästään seksiä haluaville jätkille.