Nykyaikana kumppania vailla olevat eivät haahuile juurikaan pubeissa hankkimassa kumppania, vaan seuralaisen etsiminen onkin mennyt aina vain selvemmin verkon deittisivustoille, koska seuranhaku netistä näyttää olevan huomattavasti näppärämpää. Vaikka suuri osuus ilman kumppania olevista hakee kestävämpää suhdetta, lienee netti todella toimiva mesta näiden lisäksi seksiseuraa metsästäville. Juuri tämän takia kuluttajien ulottuville on ilmestynyt useita seksiä metsästäville kohdennettuja palveluja, koska deittisivut ovat varmasti äkänneet hyvän kohderyhmän. Seksiä hakevan naimattoman onkin oikeastaan järjetöntä jäädä kirjautumatta johonkin kerrotun kaltaisista treffisivuista.

Treffisivuston saaminen juuri omakohtaisiin vaatimuksiin on selvästi hankalinta. Lisää palveluja, mitkä on erityisesti seksistä innostuneille kohdennettuja, putkahtaa jatkuvalla syötöllä markkinoille. Metsästä panokaveria niin monesta deittipalvelusta kuin suinkin kykenet, jolla takaat saamisesi. Useasti sukupuolijakauma kyseisen kaltaisissa palveluissa tuntuu olevan pikkuisen ankea, sillä mieskäyttäjiä näyttäisi olevan monesti reippaasti kookkaampi joukko kun naiskäyttäjiä. Voi kuullostaa pikkasen epäoikeudenmukaiselta, mutta useissa deittisivustoissa käyttely naispuolisille näyttäisi olevan maksutonta jolloinka ainoastaan mieskäyttäjät pistetään maksamaan seuran hakemisesta. Tällä tavalla pyritään hankkimaan asiakkaiksi entistäkin selvemmin naisia. Joillakin sivuilla mainittu hinnoittelustrategia näyttää tekevän mukavasti tulosta ja kyseessä olevilla deittipalveluilla misujen vikittely on useasti helppoa. Sukupuolten suhde tasaantuu yksinomaan sukupuolen mukaan määräytyvällä hintapolitiikalla.

Eräille kävijöistä mainittu menettely saattaa näyttää oletetulta, mutta pillun metsästyksessä online ensiarvoista on edustuksellinen profiilikuva. Penistä etsivät naisihmiset tapaavat antaa usein selvästi mieluummin huomiota niille miehille, jotka tuntuvat olevan huomattavasti käyttäneet aikaa esittelykuvan takia. Koita pitää mukana myös herrasmiesmäiset käyttäytymisnormit. Mimmit kiinnostuvat herrasmiehistä myöskin internetissä. Täynnä tekstivirheitä oleva teksti ei tehoa naisiin, jotenka on hyvä tarkistaa kirjoitus ennen kirjoituksen julkistamista treffipalvelussa.

Deittisivustoilla vaanivat käyttäjät ei seksiseuraa netistä välttämättä ole sitä, mitä pyrkivät sinulle uskottelemaan. Parasta on täten säilyttää omakohtainen turvallisuus. Ethän paljasta verkossa henkilöllisyydestäsi kohtuuttoman suurta määrää henkilökohtaista tietoa ennen ensimmäistä näkemistä. Ensitapaaminen on paras hoitaa yleisessä käytössä olevalle alueelle. Huolimatta siitä, että panettaisi kuinka kovasti tahansa, on deitin hoitaminen suoraa päätä toisen asunnolle huono ajatus. Usein hyväksi havaittu ratkaisu tuntuu olevan ensimmäiset treffien sopiminen pubiin tai vastaavasti kahvilaan ja jos luonteet kohtaavat onkin luontevaa jatkaa uuden tuttavuuden asuntoon. Kondomin käytön olisi suositeltavaa olla moitteetonta. Irtosuhteet ovat monesti todella potentiaalisia taudinaiheuttajia ja netistä metsästämälläsi seksikumppanilla lienee melko varmasti ollut useampi seksisuhde ennen tapaamistanne. Kortsun muistaminen on lähes ilmainen keino pitää seksitaudit etäällä.

Parisuhteessa elävät neidit on hyvä kohderyhmä vain ja ainoastaan seksiä haluaville ukkomiehille.