Verkon deittisivustoilta haetaan kumppania sinkkujen toimesta aina vain ahkerammin, varsinkin kun baareista seuran löytäminen tuntuu olevan selkeästi vaivalloisempaa. Vaikkakin iso osuus naimattomista hakee pidempiaikaista seurustelua, tuntuisi olevan netti uskomattoman toimiva paikka myöskin pelkkää seksiseuraa haikaileville. Tämän johdosta kuluttajien saataville on tullut useampia seksiä haikaileville suunnattuja palveluja, koska treffipalvelut ovat varmasti huomanneet kohderyhmän. Siinä tapauksessa, että vaikutat olevan ilman kumppania sekä janoat seksiä niin on järkevää todellakin mennä yhteen tämän kaltaisista sovelluksista.

Pääasiallinen vaikeus näyttää olevan toimivan deittisivun löytäminen. Kuluttajien ulottuvilla on melkoisen monta panoseuraa haluaville kohdennettuja sivuja sekä enemmän tulee jatkuvalla syötöllä. Mikäli haluat varmistaa saamisen olisi järkevintä rekisteröityä mahdollisimman moneen deittipalveluun ja haeskella panoseuraa kaikista samaan aikaan. Ikävä fakta lienee se, että kundit seksiseuraa netistä etsiskelevät seksiä kyseessä olevista sovelluksista paljon naiskävijöitä useammin, näinollen miesasiakkaita näyttää olevan usein liikaa verrattaessa naisiin. Yksi ratkaisukeino edellä mainittuun probleemaan olisi pistää vain äijät maksamaan sivun käyttämisestä sekä myydä naisille kyseisenlaista deittisivua sivuston vapaalla käytöllä. Tällälailla pyritään saamaan asiakkaaksi aikaisempaa selvemmin naisihmisiä. Hinnoittelua noudattavilla deittisivuilla miesten ja naisten välinen suhde näyttäisi olevan miellyttävämpi, niinpä vääryydeltä vaikuttava hinnoittelustrategia todellakin työskentelee miesten hyväksi. Äijien on järkevää siis antaa korvausta siitä, että sovelluksen sukupuolten suhde on heille mieluisa.

Eräille käyttäjistä tämä voi vaikuttaa oletetulta, mutta pimpin metsästämisessä online tärkeää on edustuksellinen naamakuva. Pistämällä aikaa laadukkaaseen selfieen saat selkeästi helpommin yhteyden panokumppania hakeviin naisjäseniin. Hyvät käytöstavat on myös hyvä pitää mukana. Misut pitävät hyvin käyttäytyvistä miehistä myös netissä. Läpikäy profiilin kuvaus vielä ennen julkistamista deittipalstalla, sillä et taatusti halua luoda itsestäsi ääliömäistä kuvaa tekstivirheitä vilistävällä profiililla.

Varsinkin internetissä on hyvä tehdä selväksi se, että käyttäjänimen rekisteröijä saattaa tosiasiassa olla joku aivan muu ihminen kuin kasvokuvassa. Kannattaa noudattaa varovaisuutta oman turvallisuutesi tähden. Älä mene paljastamaan verkossa itsestäsi tarpeettoman paljon yksityistä informaatiota ennen ekaa deittiä. Ensimmäinen tapaaminen olisi hyvä hoitaa yleisessä käytössä olevalle mestalle. Aivan sama, vaikka haluttaisi miten kovin hyvänsä, on ensitapaamisen hoito suoraan vieraan ihmisen asunnolle järjetön ajatus. Helppoja treffipaikkoja ensimmäistä tapaamista silmällä pitäen saattaisivat olla vaikkapa pubit ja kahvilat. Kondomin käytön on hyvä olla moitteetonta. Sivustoilla bongaamallasi neidillä on todennäköisesti ollut lukemattomia panokavereita ennen kohtaamistanne. Kumin muistaminen on puoli-ilmainen keino pitää sukupuolitaudit etäällä.

Varatut misut on helpoin joukko vain panoseuraa etsiville äijille.