Nykyään kumppania vailla olevat eivät haahuile juurikaan baareissa iskemässä seuralaista, sen sijaan treffiseuran hakeminen onkin muuttanut aikaisempaa vahvemmin netin deittipalstoille, sillä deittiseuran haku internetistä näyttää olevan huomattavasti vaivattomampaa. Vakavampaa seuraa hakevien päälle deittipalveluissa on paljon aviottomia, jotka haluavat löytää vain ja ainoastaan hauskanpitoa kuten myös panoseuraa. Deittipalvelut ovat huomanneet kehityksen sekä synnyttäneet saataville lukuisia pelkästään panoseuran etsimiseen suunnattuja sovelluksia. Jos vaikutat olevan naimaton sekä olet vailla seksiä sinun tulee erityisesti mennä johonkin tämän kaltaisista sivustoista.

Deittisivun saaminen juuri omakohtaisiin vaatimuksiin onkin varmasti haastavinta. Enemmän sivustoja, mitkä on varta vasten panoseurasta kiinnostuneille kehitettyjä, putkahtelee jatkuvalla syötöllä nettiin. Metsästä panoseuraa niin useasta deittisovelluksesta kuin suinkaan mahdollista, jotta takaat pillun saannin. Harmillinen tosiasia on se, että miespuoliset metsästävät seksiä kyseessä olevista nettisovelluksista selvästi leidejä reilummin, näinpä miesjäseniä tuntuu olevan useasti turhan monta suhteutettuna naisjäseniin. Voi vaikuttaa himpun verran epäreilulta, mutta monissa seksiseuraa netistä deittisovelluksissa käyttäminen naisille näyttäisi olevan maksutonta ja vain mieskäyttäjät pistetään makselemaan seuralaisen etsinnästä. Tapa näyttää olevan kasvussa ja useat palvelut ovat onnistuneet saamaan kyseisellä metodilla enemmän naispuolisia. Eräillä verkkosivuilla ko. hinnoittelu näyttäisi tuottavan hyvin tulosta jotenka kyseessä olevilla deittipalveluilla misujen vikittely lienee useasti helppoa. Sukupuoliperusteinen maksu takaa äijille miellyttävän sukupuolten välisen suhdeluvun ja tästä on kohtuullista mielestäni maksaa vähän enemmä.

En kykene riittävästi painottaa hyvän kokovartalokuvan tärkeyttä panoseuran metsästämisessä internetistä. Panoseuraa metsästävät naisjäsenet tapaavat antaa yleensä selkeästi enemmän huomiota sen tyyppisille miesjäsenille, ketkä ovat selvästi panostaneet naamakuvan vuoksi. Herrasmiesmäisten käytöstapojen muistaminen lienee järkevää. Myös verkossa mimmit odottavat sivistynyttä esiintymistä. Henkilökohtainen esittelysivu kannattaisi myös käydä läpi kirjoitusvirheiden varalta, siksi kun lapsuksia vilisevä kuvaus antaa kirjoittajasta sivistymättömän ensivaikutelman.

Varsinkin netissä lienee hyödyllistä pitää mielessä se, että profiilin taustalla saattaa oikeasti olla jokin aivan muu henkilö kuin selfiessä. Yksityisyydestä on järkevää siis kantaa huolta. Ennen ekaa deittiä ei kannattaisi mennä paljastamaan intiimiä infoa kohtuuttoman paljon. Ensitapaaminen on paras sopia yleiselle ostarille. Aivan sama, vaikka panettaisi miten kovasti hyvänsä, on tapaamisen sopiminen suoraa päätä vastapuolen kämppään paha ajatus. Ravintolat sekä baarit saattavat olla miellyttäviä paikkoja ensimmäisten treffien järjestämiseen. Kondomia ei voi missään tilanteessa jättää pois. Yhden yön suhteet ovat monesti äärimmäisen riskialttiita ja verkosta metsästämälläsi seuralaisella on suurella todennäköisyydellä ollut jokunen seksikumppani ennen tutustumistanne. Sukupuolitautien torjumiseen on tehokas ja edullinen keino: Kortsu.

Naimisissa olevat neidit ovat helppo kohde vain panokaveria hakeville miehille.